Любовна стрела

регистрация
Игри онлайн Игри с лък

Любовна стрела

Направи любима
3
Гласувай: 
 4 5 (2 гласа)

Любовна стрела

Любовна стрела
Влез в ролята на Купидон в тази забавна онлайн игра. Твоята задача е да събереш двойката, като обединиш сърцата им. Уцели две сърца с една стрела, за да накараш двойката да се влюби. Опитай се да удариш колкото се може повече двойки сърца, преди времето да изтече.

Използвай мишката за стрелба. Видео упътване

Любовна стрела

Играй онлайн Любовна стрела (Love Arrow) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Любовна стрела е онлайн игра с лък, умения, от категория Забавни.

Можеш да играеш Любовна стрела на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Любовна стрела (Love Arrow) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Любовна стрела не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Любовна стрела е оценена с оценка 4 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 18 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 дни
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 дни
veni164
veni164 спечели 10 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg