Бедрок боулинг

регистрация
Направи любима
2
Гласувай: 
 3.7 5 (7 гласа)

Бедрок боулинг

Бедрок боулинг Играй боулинг с Фред Флинтстоун и бутни всички кегли в играта. Първо се прицели, после се засили добре и когато стигнеш линията хвърли топката.

Използвай стрелките за прицелване и тичане, space за хвърляне на топката. Видео упътване

Бедрок боулинг

Играй онлайн Бедрок боулинг (Bedrock Bowling) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бедрок боулинг е онлайн игра с семейство флинтстоун, боулинг, анимационни герои, праисторически, от категория Спорт.

Можеш да играеш Бедрок боулинг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бедрок боулинг (Bedrock Bowling) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Бедрок боулинг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бедрок боулинг е оценена с оценка 3.7 от 5 с 7 гласа и е играна 6K пъти.

Последни събития

Без аватар
pedina добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 9 месеца
Без аватар
гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg