Пазителя на браздата 3

регистрация
Игри онлайн Пазителя на браздата игри

Пазителя на браздата 3

Направи любима
6
Гласувай: 
 4.8 5 (9 гласа)

Пазителя на браздата 3

Пазителя на браздата 3
Пазителя на браздата 3 Построй силна отбранителна защита от кули в браздата в третата част на тази онлайн стратегическа игра. Спри нашествениците, преди да откраднат всички съкровища. Това е стратегическа игра със защитни кули. Твоята задача е да пазиш скъпоценните камъни и да държиш враговете далеч, за да не могат да ги откраднат. Изгради отбранителни кули около пътя, така че те автоматично да защитават картата и да спират враговете. Трябва също да опиташ да подобриш защитните кули, за да станат по-ефективни в битката. Можеш да извикаш следващата вълна от врагове по-рано, за да получиш бонус. Събери всички монети с мишката и изгради още защитни кули. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Пазителя на браздата 3

qrcode Играй онлайн Пазителя на браздата 3 (Keeper of the Grove 3) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пазителя на браздата 3 е онлайн игра с пазителя на браздата, защитни кули, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Пазителя на браздата 3 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пазителя на браздата 3 (Keeper of the Grove 3) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Пазителя на браздата 3 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пазителя на браздата 3 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пазителя на браздата 3 е оценена с оценка 4.8 от 5 с 9 гласа и е играна 7K пъти.

Последни събития

lukche
lukche добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 години
Thorstein
Thorstein добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
8qica
Раазлична от останалите в жанра. Може да се каже- уникална!
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg