Сервитьорка в кафето

регистрация
Игри онлайн Сервитьорка игри

Сервитьорка в кафето

Сервитьорка в кафето
Сервитьорка в кафето Обслужвай масите в кафето със сервитьорката в тази забавна онлайн игра. Твоята задача в играта е да взимаш поръчки, да сервираш храна и напитки и да чистиш масите след клиентите.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
6
Гласувай: 
 4.1 5 (20 гласа)
Златен медал
Точки 6300
Сребърен медал
Точки 5300
Бронзов медал
Точки 4800
4
Точки 4600
5
nnn
Точки 4600
6
Точки 4600
Точки
Покажи още

Сервитьорка в кафето

Играй онлайн Сервитьорка в кафето (Cafe Waitress) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сервитьорка в кафето е онлайн игра с сервитьорка, сервиране, ресторант, симулация на работа, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Сервитьорка в кафето на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сервитьорка в кафето (Cafe Waitress) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Сервитьорка в кафето не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сервитьорка в кафето е оценена с оценка 4.1 от 5 с 20 гласа и е играна 16K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
deslawson68 спечели 1100 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
vietaekoo гласува за играта с 2 точки
Харесва миГласуване преди 3 седмици
Без аватар
viki02 спечели 2650 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat