Кумба кул

регистрация
Кумба кул
Управлявай маймунката с летящата раница в нейното пътешествие в джунглата в тази онлайн игра. Избягвай препятсвията, събирай монети и ги използвай за закупуване на подобрения в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за летене. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 5204
Бронзов медал
Точки 4028
4
Точки 3864
5
Точки 2652
6
Точки 2482
Точки
Покажи още

Кумба кул

Играй онлайн Кумба кул (Kumba Kool) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Кумба кул е онлайн игра с маймуни, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Кумба кул на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Кумба кул (Kumba Kool) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Кумба кул може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Кумба кул не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Кумба кул е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 5204 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
margoto_777
margoto_777 спечели 4641 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
anni спечели 3864 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat