Скъпоценни камъчета

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Скъпоценни камъчета

Скъпоценни камъчета
Комбинирай скъпоценните камъчета по цветове в играта и ги изчисти от полето. Разменяй местата на камъчетата и подреди три или повече еднакви в ред или колона. По-големи комбинации ще ти донесат повече точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.4 5 (5 гласа)
Златен медал
Точки 17575
Сребърен медал
Точки 15825
Бронзов медал
Точки 14650
4
Точки 11800
5
Точки 11025
6
Точки 9000
Точки
Покажи още

Скъпоценни камъчета

Играй онлайн Скъпоценни камъчета (Jewelish) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скъпоценни камъчета е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Скъпоценни камъчета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скъпоценни камъчета (Jewelish) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Скъпоценни камъчета може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Скъпоценни камъчета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скъпоценни камъчета е оценена с оценка 3.4 от 5 с 5 гласа и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

margoto_777
margoto_777 спечели 17575 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
margoto_777
margoto_777 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 ден
margoto_777
margoto_777 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 ден
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat