Контра стрелец

регистрация
Игри онлайн Контра стрелец игри

Контра стрелец

Контра стрелец
Бъди смел и бърз и уцели с твоето оръжие всички противници. Използвай различни оръжия и изпълни мисиите в играта. Направи колкото може повече точки и запиши резултата си в сайта.

Използвай мишката за стрелба. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)
Златен медал
Точки 1996
Сребърен медал
Точки 1652
Бронзов медал
Точки 1450
4
Точки 1410
5
Точки 1297
6
Точки 1147
Точки
Покажи още

Контра стрелец

Играй онлайн Контра стрелец (Counter Shooter) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Контра стрелец е онлайн игра с контра стрелец, каунтър страйк, първо лице, стрелба, от категория Екшън.

Можеш да играеш Контра стрелец на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Контра стрелец (Counter Shooter) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Контра стрелец не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Контра стрелец е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа. Играта е добавена от candace и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 1450 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 4 дни

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat