Цапни нинджа

регистрация
Игри онлайн Чук игри

Цапни нинджа

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Цапни нинджа

Цапни нинджа Цапни нинджите в играта с твоя чук и не им позволявай да излезат на свобода от дупките.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Цапни нинджа

Играй онлайн Цапни нинджа (Whack a Ninja) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Цапни нинджа е онлайн игра с чук, нинджа, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Цапни нинджа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Цапни нинджа (Whack a Ninja) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Цапни нинджа може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Цапни нинджа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Цапни нинджа е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
TheK
Много е яка! Happy
Отговори Харесва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg