Цапни нинджа

регистрация
Игри онлайн Чук игри

Цапни нинджа

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Цапни нинджа

Цапни нинджа
Покажи своите бързи реакции и цапни нинджите в играта. Използвай твоя чук и не позволявай на нинджите да избягат от дупките. Играта записва резултата при натискане на бутона за повторна игра. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1833
Сребърен медал
Точки 1572
Бронзов медал
Точки 1161
4
Точки 54
5
Точки 50
6
Точки 49
Точки
Покажи още

Цапни нинджа

qrcode Играй онлайн Цапни нинджа (Whack a Ninja) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Цапни нинджа е онлайн игра с чук, нинджа, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Цапни нинджа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Цапни нинджа (Whack a Ninja) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Цапни нинджа може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Цапни нинджа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Цапни нинджа е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
katja спечели 1833 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
veni164
veni164 спечели 1572 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
johnbas66 спечели 1161 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
TheK
Много е яка! Happy
Отговори Харесва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg