Опасни танкове

регистрация
Игри онлайн Игри с танкове

Опасни танкове

Опасни танкове Управлявай твоя танк и унищожи всички противници в играта. Можеш да играеш срещу компютъра или в игра за двама или трима срещу своите приятели.

Играч 1 използва стрелките за движение, M за стрелба. Играч 2 използва W, A, S и D за движение, Q за стрелба. Играч 3 използва мишката за движение и стрелба. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.9 5 (11 гласа)

Опасни танкове

Играй онлайн Опасни танкове (Tank Trouble) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Опасни танкове е онлайн игра с танкове, от категория Екшън.

Можеш да играеш Опасни танкове на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Опасни танкове (Tank Trouble) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Опасни танкове не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Опасни танкове е оценена с оценка 3.9 от 5 с 11 гласа. Играта е добавена от hybrian и е играна 7K пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat