Луна на кънки Пукане

регистрация
Игри онлайн Сой Луна игри

Луна на кънки Пукане

Направи любима
12
Гласувай: 
 4.3 5 (590 гласа)

Луна на кънки Пукане

Луна на кънки Пукане
Луна на кънки Пукане Играй с Луна от сериала Soy Luna по Дисни Ченъл и пукни еднаквите топки в играта. Луна обича да кара ролкови кънки и в тази игра ще я видиш отново с нейните любими кънки. Твоята мисия в играта е да събереш всички топки от един цвят заедно, за да ги изчистиш от полето. Събери достатъчно точки за да минеш всяко ниво от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 1191630
Сребърен медал
Точки 1077315
Бронзов медал
Точки 1058500
4
Точки 778385
5
Точки 727420
6
Точки 651965
7
Точки 645455
8
Точки 599225
9
Точки 391355
10
Точки 371335
Точки
Покажи още
Аз съм Луна игриБлог
Аз съм Луна игриЛуна е аржентински телевизионен сериал, който се снима със сътрудничеството на Дисни Ченъл. Оригиналното заглавие на сериала е Soy Luna, което в превод от испански език означава Аз съм Луна. Сериалът разказва за момичето Луна и нейната страст към ролковите кънките, танците и музиката. Луна живее в Мексико, където работи почасово като доставчик на...
Прочети още

Луна на кънки Пукане

qrcode Играй онлайн Луна на кънки Пукане (Soy Luna Roller Pop) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Луна на кънки Пукане е онлайн игра с сой луна, дисни, комбиниране, ролкови кънки, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Луна на кънки Пукане на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луна на кънки Пукане (Soy Luna Roller Pop) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Луна на кънки Пукане може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Луна на кънки Пукане не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Луна на кънки Пукане е оценена с оценка 4.3 от 5 с 590 гласа и е играна 228K пъти.

Последни събития

Без аватар
mamadou123 спечели 8135 точки (30 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
wikisbiskwiti
wikisbiskwiti спечели 75025 точки (20 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
dobi66 спечели 7310 точки (29 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
nana
супер игра! Happy
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
ludmila
така е, супер е играта! Wink
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg