Горско приключение

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Горско приключение

Горско приключение
Играй в тази забавна маджонг игра в гората. Твоята задача е да свържеш еднаквите животни и растения и да възстановиш хармонията в гората. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (5 гласа)
Златен медал
Точки 936950
Сребърен медал
Точки 877700
Бронзов медал
Точки 870950
4
Точки 825950
5
Точки 793550
6
Точки 693500
Точки
Покажи още

Горско приключение

Играй онлайн Горско приключение (Woodventure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Горско приключение е онлайн игра с маджонг, животни, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Горско приключение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Горско приключение (Woodventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Горско приключение може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Горско приключение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Горско приключение е оценена с оценка 5 от 5 с 5 гласа и е играна 4K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
bisibg007 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Без аватар
bisibg007 спечели 877700 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
GaRoNi
GaRoNi спечели 284950 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat