Биг Тайм Ръш Стигни сцената

регистрация
Игри онлайн Биг Тайм Ръш игри

Биг Тайм Ръш Стигни сцената

Биг Тайм Ръш Стигни сцената Играй с музикантите от Биг Тайм Ръш и им помогни да стигнат до сцената без да ги забележат техните фенове. Имаш право на няколко грешки в играта, преди всички фенове да те подгонят и да блокират твоя път. Помогни на всеки член от Биг Тайм Ръш по отделно да премине по пътя между феновете.

Използвай стрелките за движение. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.3 5 (18 гласа)

Биг Тайм Ръш Стигни сцената

Играй онлайн Биг Тайм Ръш Стигни сцената (Big Time Rush Stage Rush) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Биг Тайм Ръш Стигни сцената е онлайн игра с биг тайм ръш, никелодеон, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Биг Тайм Ръш Стигни сцената на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Биг Тайм Ръш Стигни сцената (Big Time Rush Stage Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Ако играта Биг Тайм Ръш Стигни сцената не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Биг Тайм Ръш Стигни сцената е оценена с оценка 4.3 от 5 с 18 гласа. Играта е добавена от selena и е играна 6K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
wen_henderson добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
mikaela_123
супер !игра но много обичам кендал
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat