Фин и кокали

регистрация
Направи любима
7
Гласувай: 
 4.4 5 (162 гласа)

Фин и кокали

Фин и кокали
Фин и кокали Джейк е затворен в подземието и Фин трябва да го спаси, като победи легионите от скелети. Отново е време за приключения с Джейк и Фин. Събирай и комбинирай предметите в играта, за да можеш да оцелееш по-дълго и да вземеш нови оръжия. Събирай опит в играта и вдигай нива, за да подобриш уменията на Фин. Ако не можеш да минеш някое подземие, преиграй някое от предишните, за да подобриш уменията на Фин и да събереш предмети, които ще ти помогнат.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Фин и кокали

Играй онлайн Фин и кокали (Finn and Bones) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Фин и кокали е онлайн игра с време за приключения, джейк и фин, подземие, анимационни герои, картун нетуърк, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Фин и кокали на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Фин и кокали (Finn and Bones) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Фин и кокали не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Фин и кокали е оценена с оценка 4.4 от 5 с 162 гласа и е играна 64K пъти.

Последни събития

Без аватар
luna12 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Без аватар
Andi2205 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година
jelly
jelly добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg