Фин и кокали

регистрация
Направи любима
9
Гласувай: 
 4.5 5 (220 гласа)

Фин и кокали

Фин и кокали
Фин и кокали Джейк е затворен в подземието и Фин трябва да го спаси, като победи легионите от скелети. Отново е време за приключения с Джейк и Фин. Събирай и комбинирай предметите в играта, за да можеш да оцелееш по-дълго и да вземеш нови оръжия. Събирай опит в играта и вдигай нива, за да подобриш уменията на Фин. Ако не можеш да минеш някое подземие, преиграй някое от предишните, за да подобриш уменията на Фин и да събереш предмети, които ще ти помогнат. Завърши играта с възможно най-ниско ниво на героя, за да получиш по-добър резултат в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки -20.16
Сребърен медал
decoration
Точки -30.23
Точки

Фин и кокали

qrcode Играй онлайн Фин и кокали (Finn and Bones) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Фин и кокали е онлайн игра с време за приключения, джейк и фин, подземие, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Фин и кокали на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Фин и кокали (Finn and Bones) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Фин и кокали може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Фин и кокали не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Фин и кокали е оценена с оценка 4.5 от 5 с 220 гласа и е играна 79K пъти.

Последни събития

Без аватар
alisaber спечели -20.16 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
juliandecoration
julian спечели -30.23 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
siskomen добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg