Трансформърс мъртва планета

регистрация
Игри онлайн Трансформърс игри

Трансформърс мъртва планета

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.6 5 (3 гласа)

Трансформърс мъртва планета

Трансформърс мъртва планета
Оптимус Прайм предизвиква разрушението на Кибертрон, домът на автороботите. Управлявай Мегатрон в тази игра и му помогни да намери всички искри, които ще му помогнат да спре войната и да възстанови Кибертрон. Използвай лазера на робота, за да унищожиш враговете. В играта имаш също и ограничен брой ракети, с които можеш да стреляш. Щитът на робота може да го защити от удари, но бързо се изтощава и не му позволява да се движи. Използвай бутон Next в края на играта, за да запишеш резултата си в класацията.

Използвай стрелките за движение, space за активиране на щита, натисни N аз ракета, задръж N за мощен удар, B за използване на лазер. Видео упътване

Златен медал
Точки 72250
Сребърен медал
Точки 66500
Бронзов медал
Точки 64750
4
Точки 62750
5
Точки 52000
6
Точки 50000
7
Точки 48000
8
Точки 46000
9
Точки 34000
10
Точки 28750
Точки
Покажи още

Награди

Трансформърс мъртва планета

Играй онлайн Трансформърс мъртва планета (Transformers Dead Planet) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Трансформърс мъртва планета е онлайн игра с трансформърс, роботи, от категория Космически.

Можеш да играеш Трансформърс мъртва планета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Трансформърс мъртва планета (Transformers Dead Planet) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Трансформърс мъртва планета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Трансформърс мъртва планета е оценена с оценка 3.6 от 5 с 3 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 72250 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
dj_flash спечели 48000 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 4 месеца
veni164
veni164 спечели 66500 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 10 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg