Време за приключения Достойна мисия

регистрация
Игри онлайн Време за приключения игри

Време за приключения Достойна мисия

Направи любима
Гласувай: 
 4.1 5 (66 гласа)

Време за приключения Достойна мисия

Време за приключения Достойна мисия
Време за приключения Достойна мисия Фин и Джейк са на достойна мисия, за да намерят древна книга за Принцеса Бонибел Сладкодъвка. Води Фин и Джейк и им помогни да станат най-доблестните герои на света. Използвай специалните умения на Джейк, когато си близко до знак. Специалните умения са разпъване и прелитане над препятсвия. Джейк може също да размаже всички противници на полето.

Използвай стрелките за движение, space за атака и използване на специални способности, Z за размазване на всички противници. Видео упътване

Време за приключения Достойна мисия

Играй онлайн Време за приключения Достойна мисия (Adventure Time Righteous Quest) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Време за приключения Достойна мисия е онлайн игра с време за приключения, джейк и фин, картун нетуърк, анимационни герои, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Време за приключения Достойна мисия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Време за приключения Достойна мисия (Adventure Time Righteous Quest) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Време за приключения Достойна мисия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Време за приключения Достойна мисия е оценена с оценка 4.1 от 5 с 66 гласа и е играна 32K пъти.

Последни събития

Без аватар
Firegirl гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg