Леден романс

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 4.2 5 (15 гласа)

Леден романс

Леден романс Създай снежна пътека за Цар Студ от Време за приключения и събери скъпоценните камъни. Цар Студ мисли, че момичетата се впечатляват от атлетични мъже и той иска да спечели сърцето на принцесата в играта. Събирай скъпоценните камъни и ги използвай за закупуване на подоребия и подорбяване на твоите умения. Измини целия път, за да стигнеш до крайната цел, където се намира красивата принцеса.

- играе се с мишката
Видео упътване

Леден романс

Играй онлайн Леден романс (Romance on Ice) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Леден романс е онлайн игра с време за приключения, картун нетуърк, анимационни герои, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Леден романс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Леден романс (Romance on Ice) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Леден романс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Леден романс е оценена с оценка 4.2 от 5 с 15 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg