Луна Декорация на торта

регистрация
Игри онлайн Сой Луна игри

Луна Декорация на торта

Направи любима
Гласувай: 
 4.4 5 (52 гласа)

Луна Декорация на торта

Луна Декорация на торта Играй в тази игра с Луна, където можеш да се забавляваш, докато декорираш една вкусна торта. Луна се нуждае от твоята помощ, за да декорира една страхотна торта за специално празненство. Можеш да използваш вкусове, декорация и да добавиш поздравителна картичка от менютата в играта. В края на играта можеш да принтираш твоята картичка с Луна.

- играе се с мишката
Видео упътване

Луна Декорация на торта

Играй онлайн Луна Декорация на торта (Soy Luna Cake Decoration) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Луна Декорация на торта е онлайн игра с сой луна, торта, готвене, декорация, от категория За момичета.

Можеш да играеш Луна Декорация на торта на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луна Декорация на торта (Soy Luna Cake Decoration) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Луна Декорация на торта не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Луна Декорация на торта е оценена с оценка 4.4 от 5 с 52 гласа и е играна 18K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg