Рок звезда Модно предизвикателство

регистрация
Игри онлайн Майли Сайръс игри

Рок звезда Модно предизвикателство

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.1 5 (32 гласа)

Рок звезда Модно предизвикателство

Рок звезда Модно предизвикателство Майли Сайръс е едно много жизнено момиче, което обича музиката и модата. Помогни на Майли Сайръс в тази игра да се облече като Хана Монтана за предстоящия й концерт. Изглежда просто, но ще трябва доста да се потрудиш, за да постигнеш целта в играта. Ще видиш снимка на необходимото облекло на Хана за концерта и след като тази снимка изчезне, трябва да потърсиш подходящи дрехи, аксесоари и обувки. Трябва да запомниш всеки детайл от нейното облекло, ако искаш да се справиш. След като намериш подходящо облекло, аксесоар или обувки, трябва да облечеш Хана Монтана с тях. Трябва да си много бърз, понеже времето играта е ограничено. В тази игра може да се състезаваш и срещу приятел на същия компютър. Първия играч трябва да облече Хана, а втория да намери всички елементи, които са направили първото облекло.

- играе се с мишката
Видео упътване

Рок звезда Модно предизвикателство

Играй онлайн Рок звезда Модно предизвикателство (Rock Star Fashion Challenge) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Рок звезда Модно предизвикателство е онлайн игра с майли сайръс, хана монтана, дисни, обличане, мода игри, от категория За момичета.

Можеш да играеш Рок звезда Модно предизвикателство на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Рок звезда Модно предизвикателство (Rock Star Fashion Challenge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Рок звезда Модно предизвикателство не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Рок звезда Модно предизвикателство е оценена с оценка 4.1 от 5 с 32 гласа и е играна 34K пъти.

Последни събития

Без аватар
rocio добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 7 месеца
Без аватар
rocio гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 7 месеца
Без аватар
RuloTrueno добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 11 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg