Съкровищата на Монтезума 2

регистрация
Игри онлайн Съкровищата на монтезума игри

Съкровищата на Монтезума 2

Съкровищата на Монтезума 2
Размести местата на камъни и ги комбинирай по три, за да отключиш ценните съкровища на Монтезума. Можеш да минеш нивото, когато запълниш лентата със скъпоценни камъни. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за смяна местата на камъните. Видео упътване

Направи любима
8
Гласувай: 
 4.3 5 (3 гласа)
Златен медал
Точки 54668059
Сребърен медал
Точки 26026206
Бронзов медал
Точки 2865760
4
Точки 2427500
5
Точки 1753831
6
Точки 1668030
Точки
Покажи още

Съкровищата на Монтезума 2

Играй онлайн Съкровищата на Монтезума 2 (The Treasures of Montezuma 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Съкровищата на Монтезума 2 е онлайн игра с съкровищата на монтезума, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Съкровищата на Монтезума 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Съкровищата на Монтезума 2 (The Treasures of Montezuma 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Съкровищата на Монтезума 2 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Съкровищата на Монтезума 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Съкровищата на Монтезума 2 е оценена с оценка 4.3 от 5 с 3 гласа и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Katq
Katq спечели 1740 точки (42 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
rozaly_y спечели 75220 точки (24 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
rozaly_y спечели 3720 точки (39 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat