Торта за супер герои

регистрация
Игри онлайн Игри с торта

Торта за супер герои

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.4 5 (9 гласа)

Торта за супер герои

Торта за супер герои Декорирай една невероятна торта със супер момичетата Харли Куин, Супергърл и Жената чудо. Прегледай наличните опции в играта и избери вкусовете, цветовете и декорациите, за да направиш най-вкусната торта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Торта за супер герои

Играй онлайн Торта за супер герои (Super Hero Cake Decoration) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Торта за супер герои е онлайн игра с торта, декорация, готвене, харли куин, от категория За момичета.

Можеш да играеш Торта за супер герои на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Торта за супер герои (Super Hero Cake Decoration) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Торта за супер герои не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Торта за супер герои е оценена с оценка 4.4 от 5 с 9 гласа и е играна 6K пъти.

Последни събития

nat
nat добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg