Замръзналото кралство Двоен проблем

регистрация
Игри онлайн Замръзналото кралство игри

Замръзналото кралство Двоен проблем

Направи любима
9
Гласувай: 
 4.1 5 (212 гласа)

Замръзналото кралство Двоен проблем

Замръзналото кралство Двоен проблем
Замръзналото кралство Двоен проблем Ана и Кристоф са се отправили на пътешествие да намерят Елза, която липсва. Магията на Елза е красива, но също и опасна, затова принцесата има нужда от помощта на своята сестра Ана и нейния приятел Кристоф. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение. Видео упътване

Златен медал
Точки 138000
Сребърен медал
Точки 115000
Бронзов медал
Точки 68000
4
Точки 60000
5
Точки 46000
6
Точки 40000
7
Точки 30000
8
Точки 28000
9
Точки 22000
10
Точки 20000
Точки
Покажи още

Замръзналото кралство Двоен проблем

qrcode Играй онлайн Замръзналото кралство Двоен проблем (Frozen Double Trouble) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Замръзналото кралство Двоен проблем е онлайн игра с замръзналото кралство, елза, ана игри, дисни, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Замръзналото кралство Двоен проблем на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Замръзналото кралство Двоен проблем (Frozen Double Trouble) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Замръзналото кралство Двоен проблем може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Замръзналото кралство Двоен проблем не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Замръзналото кралство Двоен проблем е оценена с оценка 4.1 от 5 с 212 гласа и е играна 65K пъти.

Последни събития

Без аватар
agosuwu спечели 28000 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
wednesday добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 месеца
Без аватар
stefanova89 спечели 68000 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg