Заместник батър 3

регистрация
Игри онлайн Заместник батър игри

Заместник батър 3

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.6 5 (23 гласа)

Заместник батър 3

Заместник батър 3
Упражни своите бейзболни умения и участвай в мачове от целия сезон. Покажи твоите умения в играта, за да бъдеш привлечен от някой отбор по бейзбол. След това можеш да участваш във всички елементи на играта. Удряй топката, тичай и хаващай, за да спечелиш купата в сезона. Завърши всички игри и сезони, за да запишеш резултата си в сайта.

Използвай мишката за прицелване и лявото копче на мишката за удар. Видео упътване

Заместник батър 3

Играй онлайн Заместник батър 3 (Pinch Hitter 3) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Заместник батър 3 е онлайн игра с заместник батър, бейзбол, от категория Спорт.

Можеш да играеш Заместник батър 3 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Заместник батър 3 (Pinch Hitter 3) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Заместник батър 3 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Заместник батър 3 е оценена с оценка 4.6 от 5 с 23 гласа и е играна 17K пъти.

Последни събития

Без аватар
pincheguay добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Rex2516Gamer
Rex2516Gamer добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 месеца
Без аватар
isaiahwinger добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 5 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg