Скуби Ду Проклятието на Анубис

регистрация
Игри онлайн Скуби Ду игри

Скуби Ду Проклятието на Анубис

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.4 5 (7 гласа)

Скуби Ду Проклятието на Анубис

Скуби Ду Проклятието на Анубис
Скуби Ду Проклятието на Анубис Играй със Скуби Ду в пирамидата и им помогни да избягат от проклятието на Анубис в играта. Преведи Скуби Ду и Шаги през лабиринта до изхода по най-краткия път. Помисли внимателно, стъпките ти във всяко ниво са ограничени. Имаш три живота, след което играта ще приключи. Опитай се да преминеш през всички нива в играта. Можеш да запишеш резултата си с бутон Reset или с бутоните Continue или Play Again в края на играта.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 63000
Златен медал
Точки 63000
Сребърен медал
Точки 62500
Бронзов медал
decoration
Точки 26000
4
Точки 18000
5
Точки 12500
6
Точки 8750
7
Точки 8250
8
Точки 7750
9
Точки 4750
Точки
Покажи още

Скуби Ду Проклятието на Анубис

Играй онлайн Скуби Ду Проклятието на Анубис (Scooby Doo Curse of Anubis) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скуби Ду Проклятието на Анубис е онлайн игра с скуби ду, анимационни герои, лабиринт, от категория Логически.

Можеш да играеш Скуби Ду Проклятието на Анубис на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скуби Ду Проклятието на Анубис (Scooby Doo Curse of Anubis) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Скуби Ду Проклятието на Анубис не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скуби Ду Проклятието на Анубис е оценена с оценка 4.4 от 5 с 7 гласа и е играна 6K пъти.

Последни събития

Без аватар
staberkill спечели 63000 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
zineb спечели 2000 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Krhki
Krhki спечели 4250 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg