Оръдие с топки 3D

регистрация
Игри онлайн Игри с оръдие

Оръдие с топки 3D

Направи любима
1
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)

Оръдие с топки 3D

Оръдие с топки 3D
Стреляй с оръдието в тази забавна онлайн игра. Прицели се добре и бутно всички блокчета на платформата. В някои от нивата имаш ограничен брой топки за стреляне. Бутни всички блокчета в поредица от нива и регистрирай възможно най-висок резултат. В следващата поредица от нива трудността се покачва, но и точките, които можеш да спечелиш са повече. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 6918
Сребърен медал
Точки 6388
Бронзов медал
Точки 6100
4
Точки 4661
5
Точки 4504
6
Точки 4337
7
Точки 3780
8
Точки 3700
9
Точки 3625
10
Точки 3557
Точки
Покажи още

Оръдие с топки 3D

qrcode Играй онлайн Оръдие с топки 3D (Cannon Balls 3D) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Оръдие с топки 3D е онлайн игра с оръдие, физика, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Оръдие с топки 3D на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Оръдие с топки 3D (Cannon Balls 3D) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Оръдие с топки 3D може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Оръдие с топки 3D не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Оръдие с топки 3D е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
ginojose спечели 412 точки (26 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
Без аватар
pedina спечели 2724 точки (21 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Без аватар
johnbas66 спечели 6918 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg