Оръдие с топки 3D

регистрация
Игри онлайн Игри с оръдие

Оръдие с топки 3D

Направи любима
1
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)

Оръдие с топки 3D

Оръдие с топки 3D
Стреляй с оръдието в тази забавна онлайн игра. Прицели се добре и бутно всички блокчета на платформата. В някои от нивата имаш ограничен брой топки за стреляне. Бутни всички блокчета в поредица от нива и регистрирай възможно най-висок резултат. В следващата поредица от нива трудността се покачва, но и точките, които можеш да спечелиш са повече. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 6918
Сребърен медал
Точки 6388
Бронзов медал
Точки 6100
4
Точки 4661
5
Точки 4504
6
Точки 4337
7
Точки 3780
8
Точки 3700
9
Точки 3625
10
Точки 3557
Точки
Покажи още

Оръдие с топки 3D

qrcode Играй онлайн Оръдие с топки 3D (Cannon Balls 3D) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Оръдие с топки 3D е онлайн игра с оръдие, физика, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Оръдие с топки 3D на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Оръдие с топки 3D (Cannon Balls 3D) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Оръдие с топки 3D може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Оръдие с топки 3D не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Оръдие с топки 3D е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
ginojose спечели 412 точки (26 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 9 месеца
Без аватар
pedina спечели 2724 точки (21 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Без аватар
johnbas66 спечели 6918 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg