Хана Монтана Сърф магазина на Рико

регистрация
Игри онлайн Хана Монтана игри

Хана Монтана Сърф магазина на Рико

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (12 гласа)

Хана Монтана Сърф магазина на Рико

Хана Монтана Сърф магазина на Рико
Хана Монтана Сърф магазина на Рико Играй като Майли, Лили, Джаксън или Оливър и се опитай да биеш Рико в собствената му игра, като спечелиш много пари на плажа. Можеш да избираш продуктите, които ще продаваш и да нагласяш цената им. Следи какво искат клиентите и сменяй цената, така че да продадеш всичко и да спечелиш 1000$ в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Хана Монтана Сърф магазина на Рико

Играй онлайн Хана Монтана Сърф магазина на Рико (Hannah Montana Rico's Surf Shop Challenge) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хана Монтана Сърф магазина на Рико е онлайн игра с хана монтана, майли сайръс, симулация на работа, дисни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Хана Монтана Сърф магазина на Рико на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хана Монтана Сърф магазина на Рико (Hannah Montana Rico's Surf Shop Challenge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Хана Монтана Сърф магазина на Рико не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хана Монтана Сърф магазина на Рико е оценена с оценка 4.2 от 5 с 12 гласа и е играна 9K пъти.

Последни събития

miley
miley добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 7 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg