За сайта

регистрация
Игри онлайн За сайта
6igri.bg е сайт за онлайн игри. Ползвайки сайта, вие се съгласявате с правилата и политиката за поверителност на сайта. За повече информация, моля посетете страниците Правила на сайта и Политика за поверистелност.

Игрите и регистрацията в сайта са напълно безплатни. Сайтът предлага много различни функции за своите посетители и регистрирани потребители. Тази страница представя пълно описание на функциите и начина, по който могат да бъдат използвани. За мнения и предложения можете да се свържете с нас посредством информацията в страница Контакти.

Как да играем флаш игри след януари 2021?


Начална страница


Главно меню


Езици


Категории игри


Търсене


Списъци с игри


Страница с игра


Регистрация


Личен профил


Лично меню


Приятели


Съобщения


Допълнителни функции


Играчи и класации


Добавяне на игра


Как да играем флаш игри след януари 2021?


След януари 2021 приставката Flash Player не се поддържа. Има два варианта все още да играете игрите:
I. С браузърите Firefox, Opera или IE, където можете да инсталирате по-стара версия на Flash Player и да деактивирате обновяването. (не се препоръчва поради проблеми със сигурността)
II. Нова приставка Ruffle е в процес на разработка и вече позволява на повечето игри да работят, скоро ще се добави поддръжка на всички функции.

* Сайтът няма връзка със създаването на никой от тези инсталацияонни файлове, това тук са само инструкции и препратки към други сайтове, които могат да ви помогнат, ако искате да инсталирате по-стара версия на Flash Player, която функционира. Имайте в предвид, че по-старата версия на Flash Player може да има проблеми със сигурността. Препоръчителен е вариантът за игра с приставката Ruffle. Тя все още не поддържа всички игри, но се развива много бързо.

I. Инструкции как да инсталирате работещ Flash Player (Не се препоръчва):

1. Инсталирайте браузър Firefox от тук: Firefox. Аналогично можете да използвате браузър Opera или IE.

2. Деинсталирайте Flash Player с помощта на този файл: Uninstaller, подробни инструкции тук: инструкции за деинсталиране

3. Свалете по-стара версия на Flash Player (32.00.344) от тук: PcWonderland. Използвайте съответно варианта за вашия браузър Firefox, Opera или IE.

4. Стартирайте инсталацията и на края изберете Never check for updates(not recommended). (Не се препоръчва)

5. Стартирайте онлайн страница с флаш игра и разрешете използването на Flash Player.

II. Подробни инструкции как да инсталирате притавката Ruffle:

1. Свалете приставката от официалния й сайт: ruffle.rs/#releases (От колоната Browser Extension изберете линк, който съответства на вашия браузър: Firefox, Chrome / Edge / Safari)

2. Разархивирайте сваления архив.

3. В зависимост от браузъра, който използвате, за да отваряте интернет страници:

a) Chrome или друг браузър, базиран на Chrome (например Chromium):
- Отворете chrome://extensions/ в полето за адрес на браузъра
- разрешете "Developer Mode" (Режим разработчик) на страницата, която се отвори
- Изберете Load unpacked (Заредете разархивиран) и локализирайте местоположението на разархивирания пакет Ruffle

б) Firefox браузър:
- Заредете about:debugging в полето за адрес на браузъра
- Изберете "This Firefox" (или This Nightly) в страничната лента
- Активирайте "Load Temporary Add-on button"
- Изберете сваления XPI файл и го заредете като временно разширение във Firefox
- Разширението е добавено временно, то ще се премахне, ако рестартирате браузъра.

в) Аналогично можете да инсталирате приставката в Edge или Safari.

Начална страница


В началната страница са показани последно добавени в сайта игри и статистики.

В горната лява част на началната страница се показва видео преглед на четири последно избрани игри. При натискане с мишката върху някое от видеата или заглавието на играта, се отива към страница, където може да се играе съответната игра. Стрелката вдясно от заглавието на играта води до страница с всички избрани игри.

В горната дясна част на началната страница са показани последно добавени игри в сайта. Заглавието Последно добавени и стрелката вдясно от него водят до страница с всички последно добавени игри.

В следващата част от началната страница има подобни списъци с Топ игри, Игри за двама, Игри с класации. Заглавията на секциите и съответните стрелки вдясно от тях водят до страници с пълен списък с игри.

В следващата част от началната страница е показана статистика за сайта и онлйан играчи. Статистиката показва колко игри има в сайта, колко регистрирани играчи и колко игри са играни днес и през цялото време. В секцията с онлйан играчи се показват последно активните онлйан играчи, ако има такива.

В долната част на началната страница са показани последно добавени игри в някои от категориите.

Главно меню


Главното меню включва бутони към някои от категориите игри и бутон с връзка към списък с всички категории игри. Главното меню също включва бутони към списъци с всички игри, топ игри, игри за двама, игри с класации.

Ако посетителят на сайта е регистриран, вдясно се показват три допълнителни бутона за бърз достъп, които водят до списъци с любими игри, последно играни игри и добавени игри, ако има такива.

Ако посетителят на сайта не е регистриран, се показва и бутон Регистрация, от където може да бъде регистриран личен профил.

Езици


bg ru en de fr es

Сайтът има версии на български, руски, английски, френски, немски и испански език. В долната част на сайта от всяка страница се показват бутони със знамена, чрез които може да се преминава лесно между различните езикови версии на всяка страница.

Категории игри


  Аркадни (1374)
  Бойни (53)
  Детски (185)
  Екшън (660)
  Казино (37)
  Спорт (295)
  Тетрис (56)

В страница с категории игри може да бъде видян списък в вскички категории.

Под списъка с категории са показани последно добавени игри от всяка една категория игри в сайта.

Търсене


В дясно от бутоните в главното меню е разположена форма за търсене на игри в сайта. В празното поле се въвежда текст за търсене, после се натиска enter или бутона за търсене и се показва списък с намерените игри, ако има такива.

Списъци с игри


В сайта игрите могат да бъдат намирани чрез страници по категории или форма за търсене, списъци в страници с Всички игри, Топ игри, За двама, Най-играни, Игри с класации, Избрани игри.

Всеки списък с игри показва картинка от всяка игра и заглавие.

Страницата с всички игри съдържа последно добавените в сайта игри. Страницата с топ игри показва игрите, класирани по точки от техните оценки. В страница с игри за двама са показани всички игри, които могат да се играят едновременно от повече от един играч. В страница с най-играни игри са показани игрите подредени по броя пъти, които са играни. В страница с игри с класации са показани всички игри, на които резултата може да бъде запазен в сайта.
В страница с избрани игри е показана колекция от избрани игри в сайта. Те имат голяма снимка и видео, което може да бъде прегледано преди игра.
Всички списъци с игри имат бутони с номера на страниците и бутони за предишна, следваща, първа и последна страница, които са разположени в горната и долната част на списъците.

Страница с игра


Играта се зарежда в горната част на страницата с игра. В горната част е изписано заглавието на играта, вдясно от него се намират категоризиращи играта иконки.

Ако играта се играе от посетител без регистрация в сайта, преди зареждането на играта има реклама. След безплатна регистрация в сайта, тази реклама не се показва.

В десния горен край на екрана има бутон, от който играта може да се пусне на цял екран.

Под играта има картинка от играта, заглавие, описани и инструкции за игра.

Има също бутон, чрез който играта може да се добави в Любими игри и Facebook бутон "Харесва ми". Ако играта бъде добавена в Любими игри, после лесно може да бъде намерена в страницата с Любими игри.

Под тези бутони има пет звезди за гласуване, чрез които всеки може да оцени играта с оценка от 1 до 5, където 5 е най-добрата оценка. Така се определят Топ игрите в сайта.

Под звездите също са изкарани категоризиращи играта иконки с директни връзки към съответна страница.

В страницата на всяка игра има форма, с която играта може да бъде препоръчана и изпратена до познат или приятел.
Всеки регистриран посетител на сайта може да пише коментари за игрите посредством формата за коментари.
В долната част на всяка страница с игра има показани подобни игри. Тук се показват и други части на играта, ако има такива.

Регистрация


Всеки посетител на сайта може да се регистрира безплатно, за да се възползва от допълнителните опции, които може да получи всеки, който има личен профил.

Регистрирайки се в сайта, вие доброволно предоставяте изискваната информация и се съгласявате с правилата и условията на ползване на сайта.

Регистрирайки се в сайта, всеки получава възможността да:
- добавя игри в сайта
- да пише коментари за игрите
- да използва страниците за бърз достъп с Любими игри, Добавени игри и Последно играни
- да изпраща лични съобщения
- да запазва резултатите от игрите в Игри с класации
- да добавя други потребители на сайта, като свои приятели
- да пише съобшения в стена в личния си профил, които се виждат от всички приятели
- участва в класацията на играчи в сайта, получавайки точки от различни действия в сайта

Ако сте излезли от профила си, можете да влезете обратно в него по всяко време чрез формата за вход, която се намира в дясната част на всяка страница от сайта. Можете да сложите отметка на "Запомни ме", така че да не се налага да влизате отново, след като затворите браузара си.

Ако сте въвели грешна парола или потребителско име и мислите, че сте забравили паролата си, можете да я възстановите, като въведете e-mail адреса, с който сте се регистрирали.

Личен профил


Всеки регистриран посетител на сайта има страница с личен профил. В страницата е показана следната информация:
- потребителско име
- аватар
- точки
- позиция в класацията
- лична стена
- коментари
- приятели
- класации
- предмети

В личната страница има линкове за изпращане на съобщение и добавяне в приятели. Също така е показана дата на регистрация и последна активност.

В личната страница има стена, на която се показват последните събития и съобщения от личния профил и профилите на всички приятели.

Има таб с класации, който показва всички класации с точки в игрите с класации.

В страницата с личния профил има списък с последно добавени приятели и връзка към страница с пълен списък с всички добавени приятели.

В страницата с личния профил има табове със списъци с Любими игри, Последно играни и Добавени игри.

В най-долната част на страницата с личния профил също се показва списък с последно написани коментари.

Информацията попълнена при регистрация и допълнителни данни (аватар) могат да бъдат променяна по всяко време от страницата за редактиране на профил. Там могат да бъдат намерени и допълнителни функции, които могат да бъдат отключени с игра в игрите на сайта. От тази страница също така може да бъде зададено информацията в профила да не бъде виждана от други посетители на сайта, освен от тези, които са добавени в приятели.

Лично меню


Всеки посетител на сайта, който се е регистрирал и е влязал в профила си, вижда лично меню в горната част на всяка една страница от сайта.

Личното меню дава възможност за бърза връзка до страница с личния профил, приятели, лични съобщения, редактиране на профил, изход. Допълнително горе в дясно се появяват лични бутони за бърз достъп до любими игри, последно играни, добавени игри.

Приятели


В страницата с приятели се показва списък с всички добавени приятели.

Съобщения


В страницата с лични съобщения могат да бъдат четени входящи съобщения, да бъдат преглеждани изпратените съобщения и да се пишат нови съобщения.

Допълнителни функции


В сайта има специални допълнителни функции, които могат да бъдат отключени при различни условия от регистрираните потребители на сайта. Тези функции са заключени по подразбиране.

function Смяна на цвета на името

Тази функция може да бъде отключена, ако събереш всички предмети от колекция Плодове в сайта. След това функцията е достъпна от страницата с настройките на профила в сайтa.

function Смяна на цвета на сайта

Тази функция може да бъде отключена, след като събереш достатъчно точки, за да достигнеш ниво 10. След това функцията е достъпна от страницата с настройките на профила в сайтa.

function Получаване на два пъти повече точки от класациите

Тази допълнителна функция се отключва, когато събереш всички предмети от колекция Оръжия в сайта.

function Продаване на предмети за 95% (вместо 75%) от стойността им

Това подобрение се отключва, когато събереш цялата колекция Златни предмети.

function Украса на аватара

При събиране на определени колекции в сайта, можеш да отключиш различна украса за аватара си. Ако носиш украса, ще получиш повече точки от класациите в дадена категория игри. Това са декорациите които можеш да отключиш в момента:

Цвете: отключва се при събиране на Колекция Цветя. При активиране дава допълнителни точки от игри в категория Цветя.

Диамант: отключва се при събиране на Колекция Бижута. При активиране дава допълнителни точки от игри в категория Комбиниране.

Карти: отключва се при събиране на Колекция Карти. При активиране дава допълнителни точки от игри в категория Карти.

Снежинки: отключва се при събиране на Колекция Зимни предмети. При активиране дава допълнителни точки от игри в категория Зимни.

Класации


В сайта има много игри с активна класация, в която могат да участват всички регистрирани играчи. Играчите, които се класират на първите три места получават съответно златен, сребърен и бронзов медал. Всяка класация в игра дава допълнително определен брой точки. В страницата с топ играчи подреждането се определя по броя спечелени медали и точки. Игрите, които имат активна класация, могат да бъдат намерени в страницата игри с класации.

Всички играчи в сайта, които са спечелили поне един медал или точка, могат да бъдат намерени в страницата топ играчи.

Класирането се определя, като първо се вземат впредвид спечелените златни медали, после сребърни и бронзови. Ако някои играчи имат еднакъв брой медали, то позицията се определя от броя точки.

Точки от класациите в игрите:

Златен медал +80 точки за всеки златен медал
Сребърен медал +40 точки за всеки сребърен медал
Бронзов медал +20 точки за всеки бронзов медал
Бонбони +10 точки за 4 до 6 място в класация
Класация +1 точки за 7 до 20 място в класация

Допълнителните точки се дават за следните събития:

+50 точки за добавяне на аватар в профила (еднократно)
+2 точки за всеки добавен приятел
+1 точка за всеки написан коментар (до 5 на ден)
+1 точка за оценяване на игра (до 5 на ден)
+1 точка за писане на съобщение на стената в профила (до 5 на ден)

Допълнителни точки се получават и при печеленето на даден предмет в някоя игра. Спечелените точки в този случай се определят от стойността на предмета.

На всички страници с играчи има разположена форма за търсене, с която лесно може да бъде намерен даден играч от сайта.

Добавяне на игра


Всеки регистриран посетител на сайта може да добави игра в сайта, като попълни всички полета от формата за добавяне на игра. Всички добавени игри се показват в страницата с добавени игри от съответния потребител. Връзка към страницата добавяне на игра има в горната дясна част на сайта, откъдето може да се достъпи страницата за добавяне на игра.
За мнения и предложения можете да се свържете с нас посредством информацията в страница контакти.

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg