Дора на кънки

регистрация
Игри онлайн Игри с Дора

Дора на кънки

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.5 5 (36 гласа)

Дора на кънки

Дора на кънки
Дора на кънки Карай ролкови кънки с Дора и избягвай препятсвията по пътя в тази онлайн игра. Забавлявай се с Дора в парка за кънки и събирай монетите. Прави трикове на рампите и взимай бонусите за ускоряване.

- играе се с мишката
Видео упътване

Дора на кънки

Играй онлайн Дора на кънки (Dora's Great Roller Skate Adventure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дора на кънки е онлайн игра с дора игри, ролкови кънки, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Дора на кънки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дора на кънки (Dora's Great Roller Skate Adventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Дора на кънки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дора на кънки е оценена с оценка 4.5 от 5 с 36 гласа и е играна 9K пъти.

Последни събития

Без аватар
Ultra33 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
jenny
супер игра, обичам да карам кънки Happy
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg