Търсенето на Дори Забравящ приятел

регистрация
Игри онлайн Анимационни герои игри

Търсенето на Дори Забравящ приятел

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Търсенето на Дори Забравящ приятел

Търсенето на Дори Забравящ приятел Дори се е пуснала по Калифорнийското течение, но е забравила къде трябва да излезе. Помогни на Дори да намери своите приятели от филма Търсенето на Дори, които ще й помогнат да слезе от течението в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Търсенето на Дори Забравящ приятел

qrcode Играй онлайн Търсенето на Дори Забравящ приятел (Finding Dory Forgetful Friend Adventure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Търсенето на Дори Забравящ приятел е онлайн игра с анимационни герои, филми, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Търсенето на Дори Забравящ приятел на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Търсенето на Дори Забравящ приятел (Finding Dory Forgetful Friend Adventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Търсенето на Дори Забравящ приятел може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Търсенето на Дори Забравящ приятел не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Търсенето на Дори Забравящ приятел е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
ef55 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 седмици

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg