Силвестър под водата

регистрация
Игри онлайн Силвестър игри

Силвестър под водата

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (6 гласа)

Силвестър под водата

Силвестър под водата
Гмуркай се в дълбоките води на морето заедно със Силвестър от анимационния сериал Шантави рисунки. Силвестър иска да си купи риба от магазина на прасето Порки, но е останал без пари. Затова Силвестър е решил да намери друг начин, с който да намери риба. Той ще се гмурне под водата, в търсене на храна. Помогни на Силвестър в играта, хвани колкото може повече риба и избягвай опасностите в тази онлайн игра. Не позволявай на Силвестър да остане без въздух и намери Туити, който ще ти даде бонус точки и ще зареди бутилката с въздух. Можеш да се ориентираш по радара, къде се намират другите риби. Опасните риби, които трябва да избягваш са показани с червени точки.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 16580
Сребърен медал
joe
Точки 15131
Бронзов медал
Точки 10369
4
Точки 10272
5
Точки 9912
6
Точки 8623
7
Точки 7539
8
Точки 6672
9
Точки 6470
10
Точки 5225
Точки
Покажи още

Силвестър под водата

Играй онлайн Силвестър под водата (Sylvester Under the Sea) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Силвестър под водата е онлайн игра с силвестър, шантави рисунки, гмуркане, анимационни герои, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Силвестър под водата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Силвестър под водата (Sylvester Under the Sea) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Силвестър под водата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Силвестър под водата е оценена с оценка 5 от 5 с 6 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

BugsBlade
BugsBlade спечели 10369 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
taca68 спечели 3884 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 11 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg