Дама с Алиса в Страната на чудесата

регистрация
Игри онлайн Игра на дама

Дама с Алиса в Страната на чудесата

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (11 гласа)

Дама с Алиса в Страната на чудесата

Дама с Алиса в Страната на чудесата
Дама с Алиса в Страната на чудесата Играй на Дама с Алиса в Страната на чудесата и победи всички противници. Във всяко ниво от играта ще се изправиш срещу разлчини герои от Страната на чудесата. Твоята задача е да помогнеш на Алиса да победи. Мести пуловете в играта и прескачай противниковите пулове, за да победиш. Печели този, който първи вземе всички пулове на противника. В края на играта можеш да запишеш резултата си в сайта с втория бутон, с първия бутон можеш да опиташ отново.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
decoration
Точки 770
Златен медал
Точки 770
Сребърен медал
Точки 750
Бронзов медал
Точки 730
4
Точки 630
5
Точки 540
6
Точки 510
7
Точки 490
8
Точки 390
9
Точки 330
Точки
Покажи още

Дама с Алиса в Страната на чудесата

Играй онлайн Дама с Алиса в Страната на чудесата (Checkers of Alice in Wonderland) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дама с Алиса в Страната на чудесата е онлайн игра с игра на дама, игри на дъска, алиса в страната на чудесата, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Дама с Алиса в Страната на чудесата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дама с Алиса в Страната на чудесата (Checkers of Alice in Wonderland) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Дама с Алиса в Страната на чудесата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дама с Алиса в Страната на чудесата е оценена с оценка 4 от 5 с 11 гласа и е играна 8K пъти.

Последни събития

Без аватар
ef55 спечели 390 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 седмици
Tasosdecoration
Tasos спечели 770 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
kab00m
kab00m спечели 490 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg