Малката русалка Скрити предмети 2

регистрация
Игри онлайн Скрити предмети игри

Малката русалка Скрити предмети 2

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.8 5 (6 гласа)

Малката русалка Скрити предмети 2

Малката русалка Скрити предмети 2
Имаш шанса да покажеш на Ариел твоя талант в откриването на скрити обекти в тази онлайн игра. Твоята задача е да намериш скритите обекти заедно с малката русалка Ariel и нейните приятели. Бъди внимателен, защото погрешните ходове ще отнемат от твоето време в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 4927
Сребърен медал
Точки 4713
Бронзов медал
Точки 4582
4
Точки 4373
5
Точки 4110
6
Точки 3442
7
Точки 3284
8
Точки 3277
9
Точки 3252
10
Точки 3190
Точки
Покажи още

Малката русалка Скрити предмети 2

Играй онлайн Малката русалка Скрити предмети 2 (The Little Mermaid Hidden Objects 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Малката русалка Скрити предмети 2 е онлайн игра с скрити предмети, ариел, русалки, от категория Логически.

Можеш да играеш Малката русалка Скрити предмети 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Малката русалка Скрити предмети 2 (The Little Mermaid Hidden Objects 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Малката русалка Скрити предмети 2 не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Малката русалка Скрити предмети 2 е оценена с оценка 4.8 от 5 с 6 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
elikalrei спечели 700 точки
Харесва миХаресва миТочки преди 6 години
Без аватар
Gamer_Olivia спечели 4373 точки
Харесва миХаресва миТочки преди 6 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg