Изискан водолаз

регистрация
Игри онлайн Гмуркане игри

Изискан водолаз

Изискан водолаз
Спаси водолаза в тази игра, като разрушиш групите еднакви блокчета. Водолазът се е заклещил под водата и трябва да излезе колкото може по-бързо. Блокчетата над него обаче му пречат. Премахни блокчетата на колкото може по-големи групи от еднакви елементи. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)
Златен медал
Точки 6900
Сребърен медал
Точки 4770
Бронзов медал
Точки 3520
4
Точки 2490
Точки

Изискан водолаз

Играй онлайн Изискан водолаз (Fancy Diver) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изискан водолаз е онлайн игра с гмуркане, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Изискан водолаз на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изискан водолаз (Fancy Diver) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Изискан водолаз може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Изискан водолаз не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изискан водолаз е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 858 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 3520 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
katja спечели 6900 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Katq
Katq спечели 4770 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat