Принцеси истината или се осмеляваш

регистрация
Игри онлайн Игри с принцеси

Принцеси истината или се осмеляваш

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.4 5 (38 гласа)

Принцеси истината или се осмеляваш

Принцеси истината или се осмеляваш Принцесите Ариел, Елза, Ана и Рапунцел ще играят на истината или се осмеляваш. Играл ли си някога на тази игра? Можеш да се присъединиш към красивите принцеси на Дисни и да се забавляваш играейки с тях тази игра. Завърти ботилката и виж кой е на ход. След това изпълни задачите в играта в зависимост от предизвикателствата.

- играе се с мишката
Видео упътване

Принцеси истината или се осмеляваш

qrcode Играй онлайн Принцеси истината или се осмеляваш (Princesses Truth or Dare Challenge) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Принцеси истината или се осмеляваш е онлайн игра с принцеса, елза, ана игри, рапунцел, ариел, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Принцеси истината или се осмеляваш на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Принцеси истината или се осмеляваш (Princesses Truth or Dare Challenge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Принцеси истината или се осмеляваш може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Принцеси истината или се осмеляваш не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Принцеси истината или се осмеляваш е оценена с оценка 4.4 от 5 с 38 гласа и е играна 17K пъти.

Последни събития

diaschnapp07
diaschnapp07 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg