Барби отбор

регистрация
Игри онлайн Барби игри

Барби отбор

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.3 5 (26 гласа)

Барби отбор

Барби отбор Играй с Барби и нейните приятелки Тереза и Кристи в тази онлайн игра за момичета. Трите приятелки прекарват много време заедно и са един задружен тим. Играй в две забавни игри, намери скритите предмети и подреди пъзела. В края на играта можеш да облечеш Барби и нейните приятелки, за да могат да си направят нова снимка за тяхната тайна група във Фейсбук.

- играе се с мишката
Видео упътване

Барби отбор

qrcode Играй онлайн Барби отбор (Barbie Squad Goals) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Барби отбор е онлайн игра с барби, скрити предмети, обличане, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Барби отбор на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Барби отбор (Barbie Squad Goals) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Барби отбор може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Барби отбор не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Барби отбор е оценена с оценка 4.3 от 5 с 26 гласа и е играна 9K пъти.

Последни събития

Без аватар
wednesday добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 9 месеца
jenny
jenny гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години
Hope_Sharpy
Hope_Sharpy гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg