Капитан Америка Щит на правосъдието

регистрация
Игри онлайн Капитан Америка игри

Капитан Америка Щит на правосъдието

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.4 5 (12 гласа)

Капитан Америка Щит на правосъдието

Капитан Америка Щит на правосъдието
Капитан Америка Щит на правосъдието Играй в тази класическа игра с плаформи с Капитан Америка онлайн. Бий се престъпниците и спаси твоята страна с помощта на един от най-великите супер герои на всички времена. Удря със щита или го хвърляй, за да победиш всички противници в нивата на играта.

Използвай стрелките за движение, Z и X за атака. Видео упътване

Капитан Америка Щит на правосъдието

Играй онлайн Капитан Америка Щит на правосъдието (Captain America Shield of Justice) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Капитан Америка Щит на правосъдието е онлайн игра с капитан америка, платформи, супер герои, от категория Екшън.

Можеш да играеш Капитан Америка Щит на правосъдието на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Капитан Америка Щит на правосъдието (Captain America Shield of Justice) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Капитан Америка Щит на правосъдието не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Капитан Америка Щит на правосъдието е оценена с оценка 4.4 от 5 с 12 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
DEADBOLT281 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg