Дилър на коли

регистрация
Игри онлайн Супер герои игри

Дилър на коли

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.2 5 (5 гласа)

Дилър на коли

Дилър на коли В тази игра имаш шанс да влезеш в ролята на дилър на коли и да продадеш кола на някой супер герой. Твои клиенти са супер героите Супермен, Батман, Светкавицата и Зеленият фенер. Избери един от героите и изготви кола специално за него. Избери модел кола, цветове и тунинг в тази онлайн игра с коли.

- играе се с мишката
Видео упътване

Дилър на коли

qrcode Играй онлайн Дилър на коли (City Car Dealer) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дилър на коли е онлайн игра с супер герои, коли, батман, супермен, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Дилър на коли на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дилър на коли (City Car Dealer) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дилър на коли може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дилър на коли не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дилър на коли е оценена с оценка 4.2 от 5 с 5 гласа и е играна 7K пъти.

Последни събития

Без аватар
ramonmijares75 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg