Братя по карате Безсмъртен шампион

регистрация
Игри онлайн Братя по карате игри

Братя по карате Безсмъртен шампион

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (4 гласа)

Братя по карате Безсмъртен шампион

Братя по карате Безсмъртен шампион Братя по карате Безсмъртен шампион Играй в тази игра с братя по карате на Дисни и се научи на бойни изкуства. Избери си боец и участвай в тренировъчни битки срещу различни противници.

Използвай стрелките за движение, S за ритник, A за блок, D за удар с ръка, W за специална атака. Видео упътване

Братя по карате Безсмъртен шампион

Играй онлайн Братя по карате Безсмъртен шампион (Kickin It Immortal Champion) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Братя по карате Безсмъртен шампион е онлайн игра с братя по карате, дисни, от категория Бойни.

Можеш да играеш Братя по карате Безсмъртен шампион на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Братя по карате Безсмъртен шампион (Kickin It Immortal Champion) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Братя по карате Безсмъртен шампион не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Братя по карате Безсмъртен шампион е оценена с оценка 4.5 от 5 с 4 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

ludmila
ludmila гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 6 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg