Снежна линия

регистрация
Игри онлайн Игри с рисуване

Снежна линия

Снежна линия
Снежна линия Елените са се разхълцали и всички подаръци са се разпиляли, а сега Дядо Коледа трябва да ги събере в тази игра. Начертай снежна линия и помогни на Дядо Коледа да събере всичките подаръци със своята шейна.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.3 5 (6 гласа)
Златен медал
Точки 8910
Сребърен медал
Точки 8848
Бронзов медал
Точки 8402
4
Точки 5897
Точки

Снежна линия

Играй онлайн Снежна линия (Snow Line) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Снежна линия е онлайн игра с рисуване, от категория Коледни.

Можеш да играеш Снежна линия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Снежна линия (Snow Line) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Снежна линия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Снежна линия е оценена с оценка 4.3 от 5 с 6 гласа. Играта е добавена от ben10 и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 дни

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat