Диги

регистрация
Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Диги

Диги
Целта в тази игра е да изкопаеш път до центъра на Земята. Търси съкровища и редки елементи, за да спечелиш точки и да подобриш своята екипировка. Опитай се да стигнеш до крайната цел колкото може по-бързо. Отркий странстващия трюфел, който може да ти помогне да астигнеш до центъра на Земята. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, мишката за копаене. Видео упътване

Златен медал
Точки 9729130
Сребърен медал
Точки 5169810
Бронзов медал
Точки 5164760
4
Точки 4260340
5
Точки 2316430
6
Точки 953220
Точки
Покажи още

Диги

Играй онлайн Диги (Diggy) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Диги е онлайн игра с копаене, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Диги на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Диги (Diggy) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Диги може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Диги не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Диги е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
albybg спечели 50 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
veni164
veni164 спечели 953220 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
veni164
veni164 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg