Гъмбол Диск дуел

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Гъмбол Диск дуел

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (43 гласа)

Гъмбол Диск дуел

Гъмбол Диск дуел Гъмбол Диск дуел Играй въздушен хокей с Гъмбол и неговите приятели от Невероятният свят на гъмбол в тази онлайн игра. Можеш да играеш срещу противници, управлявани от компютъра, или срещу приятели в игра за двама. Играта е проста, трябва да двъжиш твоя герой, за да защитиш вратата, и да хвърляш диска, когато е твоя ред да стреляш. Всяка игра има ограничено време и трябва да отбележиш колкото се може повече голове. Играй с анимационните герои на Картун Нетуърк и се опитай да станеш шампион по въздушен хокей в тази игра.

Играч 1 използва W, A, S, D за движение, V за хвърляне, B за въртящо хвърляне, V и Bза специално умение. Играч 2 използва стрелките за движение, K за хвърляне, L за въртящо хвърляне, K и L за специално умение. Видео упътване

Гъмбол Диск дуел

Играй онлайн Гъмбол Диск дуел (Gumball Disc Duel) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гъмбол Диск дуел е онлайн игра с гъмбол, картун нетуърк, анимационни герои, въздушен хокей, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Гъмбол Диск дуел на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гъмбол Диск дуел (Gumball Disc Duel) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Гъмбол Диск дуел не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гъмбол Диск дуел е оценена с оценка 4.2 от 5 с 43 гласа и е играна 16K пъти.

Последни събития

jayman
jayman гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години
Без аватар
2007jaime добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години
acriniere
acriniere добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg