Отмъстителите Разрушение

регистрация
Игри онлайн Черната вдовица игри

Отмъстителите Разрушение

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.4 5 (21 гласа)

Отмъстителите Разрушение

Отмъстителите Разрушение
Отмъстителите Разрушение Злата организация Хидра има нов план за завладяването на сведа и ти трябва да помогнеш на Отмъстителите да ги спре в тази екшън игра. Черната Вдовица и Ястребово око са тук, за да се внедрят и да унищожат злия план. Избери един от супер героите и завърши мисиите в играта. Всеки от героите има уникални способности и оружия, така че избери този, който ти харесва повече, и сритай злодеите в играта.

- движение
- стрелба
Видео упътване

Отмъстителите Разрушение

Играй онлайн Отмъстителите Разрушение (Avengers Takedown) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Отмъстителите Разрушение е онлайн игра с черната вдовица, отмъстителите, супер герои, ястребово око, от категория Екшън.

Можеш да играеш Отмъстителите Разрушение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Отмъстителите Разрушение (Avengers Takedown) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Отмъстителите Разрушение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Отмъстителите Разрушение е оценена с оценка 4.4 от 5 с 21 гласа и е играна 26K пъти.

Последни събития

jholmes2006
jholmes2006 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg