Островът на доктор Морон

регистрация
Игри онлайн Бъгс бъни игри

Островът на доктор Морон

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.8 5 (15 гласа)

Островът на доктор Морон

Островът на доктор Морон
Играй с Бъгс Бъни в тази онлайн игра и вземи морковите и оръжията, за да елиминираш противниците. Бъди внимателен и не позволявай на чудовищата да убият Бъгс Бъни.

Използвай стрелките за движение, space за скок, стрелките надолу и нагоре за смяна на етажа, когато си в края, А и М за поставяне на капани. Видео упътване

Златен медал
decoration
Точки 218700
Златен медал
Точки 218700
Сребърен медал
Точки 216600
Бронзов медал
Точки 183400
4
Точки 155200
5
Точки 82000
6
Точки 58400
7
Точки 56200
8
Точки 50600
9
Точки 42800
Точки
Покажи още

Островът на доктор Морон

Играй онлайн Островът на доктор Морон (The Island of Dr Moron) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Островът на доктор Морон е онлайн игра с бъгс бъни, шантави рисунки, анимационни герои, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Островът на доктор Морон на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Островът на доктор Морон (The Island of Dr Moron) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Островът на доктор Морон не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Островът на доктор Морон е оценена с оценка 4.8 от 5 с 15 гласа и е играна 7K пъти.

Последни събития

Aero
Aero спечели 50600 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Aero
Aero добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Aero
Aero гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg