Бъгс Бъни за риба

регистрация
Игри онлайн Бъгс бъни игри

Бъгс Бъни за риба

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.7 5 (8 гласа)

Бъгс Бъни за риба

Бъгс Бъни за риба
Играй с Бъгс Бъни и иди на риболов със заека от анимационната поредица Шантави рисунки. Хвърли стръвта във водата и привличай вниманието на рибите, за да лапнат кукичката и да ги хванеш. Събери колкото се може повече риба в играта, преди времето да изтече.

- играе се с мишката
Видео упътване

Сребърен медал
Точки 3120
Бронзов медал
Точки 2800
4
Точки 2520
6
Точки 1610
7
3_3
Точки 1530
8
joe
Точки 1360
9
Точки 970
10
Точки 850
Точки
Покажи още

Бъгс Бъни за риба

Играй онлайн Бъгс Бъни за риба (Bugs Bunny Gone Fishing) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бъгс Бъни за риба е онлайн игра с бъгс бъни, риболов, шантави рисунки, анимационни герои, от категория Спорт.

Можеш да играеш Бъгс Бъни за риба на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бъгс Бъни за риба (Bugs Bunny Gone Fishing) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Бъгс Бъни за риба не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бъгс Бъни за риба е оценена с оценка 4.7 от 5 с 8 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash спечели 0 точки (17 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Krhki
Krhki спечели 850 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 9 месеца
veni164
veni164 спечели 820 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 9 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg