Принцеса таен Дядо Коледа

регистрация
Игри онлайн Игри с принцеси

Принцеса таен Дядо Коледа

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.8 5 (8 гласа)

Принцеса таен Дядо Коледа

Принцеса таен Дядо Коледа Принцесите Елза, Моана, Ариел и Мулан обичат коледа и те ще прекарат тазгодишните коледни празници заедно в тази игра. Принцесите ще си организират игра на таен Дядо Коледа и ще си разменят подаръци по между си. Всяка от принцесите ще трябва да подари подарък на една от своите най-добри приятелки. След като те изтеглят имената, помогни на вяка принцеса да избере какво да купи. Постарай се, така че принцесите да получат това, което искат. После можеш да облечеш принцесите Елза, Моана, Ариел и Мулан в хубави и стилни дрехи за празничните дни.

- играе се с мишката
Видео упътване

Принцеса таен Дядо Коледа

qrcode Играй онлайн Принцеса таен Дядо Коледа (Princesa Secret Santa) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Принцеса таен Дядо Коледа е онлайн игра с принцеса, елза, моана, мулан, моана, обличане, мобилни, от категория Коледни.

Можеш да играеш Принцеса таен Дядо Коледа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Принцеса таен Дядо Коледа (Princesa Secret Santa) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Принцеса таен Дядо Коледа може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Принцеса таен Дядо Коледа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Принцеса таен Дядо Коледа е оценена с оценка 4.8 от 5 с 8 гласа и е играна 8K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
selena
selena добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg