Язди ги Ригби

регистрация
Игри онлайн Парк шоу игри

Язди ги Ригби

Язди ги Ригби
Язди ги Ригби Помогни на Ригби да избяга и да си спаси живота, докато Мич Мускула вилнее в парка. Бъди бърз и помогни на Ригби да избегне всички препятсвия в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за скок, space за навеждане. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 3.6 5 (11 гласа)
Златен медал
Точки 2613500
Сребърен медал
Точки 2039310
Бронзов медал
Точки 1571480
4
Точки 1276780
5
Точки 338200
6
Точки 336900
Точки
Покажи още

Язди ги Ригби

Играй онлайн Язди ги Ригби (Ride em Rigby) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Язди ги Ригби е онлайн игра с парк шоу, картун нетуърк, анимационни герои, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Язди ги Ригби на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Язди ги Ригби (Ride em Rigby) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Язди ги Ригби може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Язди ги Ригби не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Язди ги Ригби е оценена с оценка 3.6 от 5 с 11 гласа. Играта е добавена от preslava и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
9000 спечели 297800 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
Kami75rr спечели 716150 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
Elton спечели 42190 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat