Не се сърди човече Легенда

регистрация
Игри онлайн Не се сърди човече игри

Не се сърди човече Легенда

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.5 5 (56 гласа)

Не се сърди човече Легенда

Не се сърди човече Легенда Играй не се сърди човече с причтели или срещу компютъра в тази вълнуваща онлайн игра. Твоята задача в играта е да преместиш всички пулове до крайната цел.

- играе се с мишката
Видео упътване

Не се сърди човече Легенда

qrcode Играй онлайн Не се сърди човече Легенда (Ludo Legend) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Не се сърди човече Легенда е онлайн игра с не се сърди човече, игри на дъска, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Не се сърди човече Легенда на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Не се сърди човече Легенда (Ludo Legend) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Не се сърди човече Легенда може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Не се сърди човече Легенда не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Не се сърди човече Легенда е оценена с оценка 4.5 от 5 с 56 гласа и е играна 36K пъти.

Последни събития

CentaMusic
CentaMusic добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 месеца
Без аватар
Seelenherz добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Без аватар
yesica гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
pi4a_45
Жалка пародия на Не се сърди човече. Защо не мога да ,,бутна'' противниковия пул? Имах 2 възможности а те стояха един до друг. А противника си избутва моите без проблем... Оригиналът е по-добър!
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
blade
има полета, където пуловете са защитени, затова не си могъл да бутнеш противника Happy
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg