Не се сърди човече Легенда

регистрация
Игри онлайн Не се сърди човече игри

Не се сърди човече Легенда

Не се сърди човече Легенда Играй не се сърди човече с причтели или срещу компютъра в тази вълнуваща онлайн игра. Твоята задача в играта е да преместиш всички пулове до крайната цел.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (32 гласа)

Не се сърди човече Легенда

Играй онлайн Не се сърди човече Легенда (Ludo Legend) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Не се сърди човече Легенда е онлайн игра с не се сърди човече, игри на дъска, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Не се сърди човече Легенда на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Не се сърди човече Легенда (Ludo Legend) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Не се сърди човече Легенда може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Не се сърди човече Легенда не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Не се сърди човече Легенда е оценена с оценка 4.5 от 5 с 32 гласа. Играта е добавена от sWeeT_Kitty и е играна 19K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Bmt добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 8 месеца
Без аватар
pi4a_45 гласува за играта с 1 точки
Харесва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
pi4a_45
Жалка пародия на Не се сърди човече. Защо не мога да ,,бутна'' противниковия пул? Имах 2 възможности а те стояха един до друг. А противника си избутва моите без проблем... Оригиналът е по-добър!
Отговори Харесва ми
blade
има полета, където пуловете са защитени, затова не си могъл да бутнеш противника Happy
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat