Деца на водата

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Деца на водата

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.2 5 (83 гласа)

Деца на водата

Деца на водата
Деца на водата Гъмбол и Дарвин ще играят с вода в горещите летни дни в тази онлайн игра. Слънцето е напекло и жегата е непоносима, но анимационните герои на Картун Нетуърк имат решение за това. Гъмбол и Дарвин ще се впуснат в забавни игри с вода. Помогни на героите да уцелят всички свои приятели с водата и да ги разхладят. Дарвин е взел със себе си и камъни, които могат да бъдат полезни за премахване на препятсвия в играта. Можеш да сменяш управлението между двамата герои и да хвърляш камъни или вода. Уцели всеки един от приятелите на Гъмбол и Дарвин за да минеш нивото.

Използвай мишката за стрелба, space за смяна на героя. Видео упътване

Деца на водата

qrcode Играй онлайн Деца на водата (Water Sons) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Деца на водата е онлайн игра с гъмбол, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Деца на водата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Деца на водата (Water Sons) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Деца на водата може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Деца на водата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Деца на водата е оценена с оценка 4.2 от 5 с 83 гласа и е играна 26K пъти.

Последни събития

Usumacri
Usumacri гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 месеца
Без аватар
Kuunan гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 месеца
PrincesseSekai
PrincesseSekai добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg