Принцеси бохемски отбор

регистрация
Игри онлайн Игри с принцеси

Принцеси бохемски отбор

Направи любима
Гласувай: 
 4.6 5 (8 гласа)

Принцеси бохемски отбор

Принцеси бохемски отбор Принцесите Елза, Жасмин и спящата красавица Аврора са се събрали, за да споделят своя бохемски стил в тази онлайн игра за момичета. Играй с този отбор от принцеси и облечи своите любими приказни герои в бохемски стил. Можеш да избираш прическите на моичетата и техните облекла. Избери различен стил, който ще пасва на Елза, Жасмин и на спящата красавица Аврора, избери геометрични или цветни шаблони и избери аксесоари за момичетата, като дълги обици и цветя в техните коси. Завърши всяко от облеклата с подходящи обувки и чанти.

- играе се с мишката
Видео упътване

Принцеси бохемски отбор

qrcode Играй онлайн Принцеси бохемски отбор (Princess Team Bohemian) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Принцеси бохемски отбор е онлайн игра с принцеса, елза, жасмин, спящата красавица, обличане, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Принцеси бохемски отбор на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Принцеси бохемски отбор (Princess Team Bohemian) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Принцеси бохемски отбор може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Принцеси бохемски отбор не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Принцеси бохемски отбор е оценена с оценка 4.6 от 5 с 8 гласа и е играна 4K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg