Класически Пак

регистрация
Игри онлайн Пакман игри

Класически Пак

Класически Пак
Забавлявай се с тази класическа пакман игра и събери всички златни парчета. Обиколи пътеките колкото се може по-бързо и избягвай чудовищата. След като изядеш по-голямо парче злато, можеш да ядеш и чудовищата, но за кратък период от време.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.3 5 (8 гласа)
Златен медал
Точки 13899270
Бронзов медал
Точки 62670
4
Точки 62470
5
Точки 35470
6
Точки 32370
Точки
Покажи още

Класически Пак

Играй онлайн Класически Пак (Classic Pac) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Класически Пак е онлайн игра с пакман, класически, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Класически Пак на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Класически Пак (Classic Pac) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Класически Пак може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Класически Пак не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Класически Пак е оценена с оценка 4.3 от 5 с 8 гласа и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
sykes108 спечели 2129670 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
almeidavid
almeidavid спечели 8530 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
sykes108 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat